13
11/2011
0

Conan the Barbarian (Conan a barbár)

Conan, ezt nem kellett volna!

Szerintem ezzel a mondattal össze is foglaltam a filmet. Az 1982-es eredeti filmet elrontani egy ilyen ramke-el...

Itt nem a főhőssel van a gondom, mert ő nem játszik rosszul, hanem magával a történettel. Van benne pár jó beszólás de összességében a film egy délutáni Rozalinda és Mónika show közé berakható kis valami, leszámítva a brutalitását.

conan2.jpg

A történet röviden annyi, hogy adott Conan (Jason Momoa) meg az apja és a kis falujuk. Jönnek a gonosz emberek megölik az egész falut, hogy megtalálják a koponya utolsó darabját amivel a világot lehet uralni. Conan-t és az apját választás elé teszik, hogy ki haljon meg, vagy éppen hogy mindkettő meghaljon. Conan apja feláldozza magát, hogy a fiú élhessen (akinek az anyja is feláldozta magát, mert harc közben született Conan). A fiú felnő és egy Artus nevű benga négerrel barátkozik össze, akivel végig kaszabolják magukat a fél világban. 

conan1.jpg

Jönnek mennek a kalandok, közben Khalar Zym (az ő parancsára irtották ki a falut), talál magának egy tiszta vérvonalú nőt akinek a vérével "életre" tudja kelteni a már korábban összerakott koponyát, hogy világ uralomra törjön, persze ehhez Conan-nak is lesz pár szava....

IMDB pontozás: 5.2 / 10 , dávidDB pontozás: 5 / 10

A bejegyzés trackback címe:

https://daviddb.blog.hu/api/trackback/id/tr453375403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása